A Momentary Lapse of Reason (and more)

Absolutely Floyd
One World Tour ’21-‘22
za 17 sep '22 20:15
za 17 sep '22
20:15
  • za 17 sep '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Absolutely Floyd neemt je met een combinatie van muziek en een prachtige lichtshow mee naar de indrukwekkende wereld van de wereldberoemde Britse rockband Pink Floyd.

De maar liefst tienkoppige band Absolutely Floyd neemt je mee naar de indrukwekkende wereld van de wereldberoemde Britse rockband Pink Floyd. Die bekend stond om zijn progressieve psychedelische rockmuziek, filosofische songteksten, klassieke rock composities, artistieke CD-hoesjes en hun vele spectaculaire live-concerten.

One World Tour ’21-'22 - A Momentary Lapse of Reason (and more)

Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelfgemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.

De band speelt ditmaal het gehele album A Momentary Lapse Of Reason. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken.

Tributeserie
Deze voorstelling maakt deel uit van onze Tributeserie. Daarbij nemen we je mee op een trip down memory lane! De beste nationale én internationale tributebands zorgen voor een waanzinnige ode aan de allergrootsten der aarde. Uit 8 shows kies je 4 tributes voor slechts € 70,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.