wo 23 dec '20 20:30 en 20:30
Rauw, eerlijk en oh zo innemend

Farbod Moghaddam

Vers van de Pers
wo 23 dec '20
20:30 en 20:30

Farbod, winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018, presenteert zijn vrolijke show Vers van de Pers. Hij combineert zijn Nederlandse nuchterheid met Iraans temperament. Wij zitten al te popelen om hem te zien!

Je kent Farbod al van RAMBAM, De Slimste Mens of het Leids Cabaret Festival, maar je wilt weten wat je kunt verwachten van zijn allereerste avondvullende voorstelling? Terecht! Dus vooruit; Felgeel shirt, blauwe achtergrond, wenkbrauw omhoog; de foto verraadt in ieder geval een vrolijke noot. Gooi daar een paar typetjes bij, wat persoonlijke verhalen, observaties en natuurlijk onwijs goede grappen en je hebt iets wat je kunt verwachten. Hoe dan ook, Farbod brengt het vooral rauw en eerlijk: Vers van de pers!

Farbod Moghaddam is een frisse cabaretier die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland. De juryprijs winnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 werkte voor Vers van de Pers samen met regisseur Titus Tiel Groenestege en combineert Nederlandse nuchterheid met een Iraans temperament. Farbod vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld en is daarin bot, maar ook kwetsbaar. Hoe dan ook, ogenschijnlijk tegenstrijdig en dus altijd spannend.

Onderdeel van:
Evenementenzaal

Toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won, ging het over zijn gunfactor en intelligente grappen. De innemende jongeman, geboren in Iran, pakte iedereen in, terwijl hij niet terugdeinsde voor harde grappen over welke bevolkingsgroep dan ook. In zijn avondvullende voorstelling Vers van de pers doet hij niet anders. Zijn meesterlijke finale is een uitsmijter waarmee hij ons allemaal te pakken neemt, want een plaaggeest is ie vooral.

NRC
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie