Kan het?

Van Slaaf tot Meester

Steven Brunswijk
za 18 mei
20:15

De slavernij is iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Maar kunt u er wel al grappen over maken? Dat is dus exact waar Steven tijdens zijn voorstelling Van Slaaf tot Meester samen met het publiek achter gaat komen.

De slavernij is iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Als je het in Nederland over de slavernij hebt ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen al honderdvijftig jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee, absoluut niet! Kunt u er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook écht? Dat is dus exact waar Steven tijdens zijn voorstelling Van Slaaf tot Meester samen met het publiek achter gaat komen.

Humor is voor Steven de beste manier om de slavernij bespreekbaar te maken. En het wordt tijd dat ook dit onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt. Steven werd o.a. bekend als zijn alter ego De Braboneger in het tv-programma De Braboneger Verkaast (AVRO-TROS).