di 15 dec '20 19:30 en 19:30
Klassieke muziek en humoristische verhalen

Dominic Seldis en Jan Willem Rozenboom

Stand Up Bass
di 15 dec '20
19:30 en 19:30


Bassist Dominic Seldis en zijn muzikale partner James Pearson brengen een heerlijke avond vol met muziek.

Er gaat op deze avond veel gelachen en genoten worden. Seldis combineert prachtige klassieke muziek met humoristische verhalen over zijn instrument, in een klassieke omgeving. Naast klassieke muziek, heeft Seldis ook een passie voor pop, jazz en lichte muziek, dit komt allemaal voorbij in de show. Seldis' muzikale partner Pearson schittert in verschillende meeslepende improvisaties.  

Dominic Seldis
Seldis is de 1e solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest sinds 2008. Daarnaast is hij een veelgevraagd solist en een geliefd kamermusicus. Het brede publiek kent hem vooral als tv-persoonlijkheid. Seldis is vooral een ‘klassiek musicus’, maar ook heeft hij een passie voor pop, jazz en lichte muziek. 

James Pearson
James Pearson is pianist, componist en een creatieve geest, die zich thuisvoelt in alle muzikale genres, in het bijzonder hedendaagse muziek als jazz en klassiek. 

Onderdeel van:
Theaterzaal

Een geweldig duo dat met onverholen plezier prachtige muziek dichter bij de mensen brengt.

Haarlems Dagblad
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie