do 7 mei '20 20:15 - 23:00
Allereerste try-out van akoestische show

'To Love somebody' - Acoustic concert (try-out)

Night Fever: the very best of the BEE GEES
do 7 mei '20
20:15 - 23:00
  • do 7 mei '20
    20:15 - 23:00
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Night Fever komt naar Markant Uden voor de allereerste try-out van hun akoestische show! 

Tijdens dit nieuwe concert gaat de band terug naar de tijd waarin de gebroeders Gibb hun eerste successen beleefden. Deze avond hoor je de muziek van Bee Gees misschien wel op z’n best: de karakteristieke samenzang van Barry, Maurice en Robin was de kracht achter de eerste grote hitsingles. In een kleine setting creëert Night Fever de typische 60s en 70s sound van de iconische popgroep en speelt deze op akoestische wijze. Gewapend met alleen akoestische instrumenten en natuurlijk de kenmerkende stemmen duikt het Duitse gezelschap nu de theaters in voor het ultieme Bee Gees luisterconcert. De setlist staat vol met klassiekers als  ‘Massachusetts’, ‘Words’ en ‘Lonely Days’, maar de band slaat de latere discoknallers zeker niet over en geeft er een persoonlijke twist aan. 
 
Wil jij hierbij zijn? Herbeleef oude tijden met de akoestische uitvoeringen van wereldhits als ‘Too Much Heaven’ en ‘I Started A Joke’, kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How Deep Is Your Love.’ 
 
Tijdens het concert worden video’s opgenomen ter aankondiging van de tour volgend theaterseizoen.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie