vr 20 nov '20 20:30
Het is Nu of Nou!

De Dijk

Pul XL in Markant Uden
vr 20 nov '20
20:30
  • vr 20 nov '20
    20:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

De Dijk komt terug naar Uden! Met een voorschot op het jubileumfeest, dat ze in 2021 gaan vieren. Tijdens deze show passeren alle hits de revue en speelt De Dijk nieuw werk.

De Dijk komt terug naar Uden en neemt alvast een voorschot op het jubileumfeest, dat ze in 2021 gaan vieren. Al bijna veertig jaar is De Dijk een vaste waarde in het Nederlandse muzieklandschap. Sinds de oprichting van de band in 1981 zagen meer dan twintig albums het levenslicht met hits als Bloedend Hart, Als Ze Er Niet Is, Dansen Op De Vulkaan en Mag Het Licht Uit.

Tijdens de show op vrijdag 20 november zullen al deze hits de revue passeren evenals nieuwe muziek van het album Nu of Nou (oktober 2019), waar in frontman Huub van der Lubbe zingt over Hollands geluk. De kleine dingen, die hij koestert, nu het nog kan. Hij weet: Het is Nu of Nou. Dit is maar één keer.Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Ondanks alle maatregelen welke we op dit moment nemen kan het voorkomen dat, ten tijde van deze voorstelling, bij de dan geldende omstandigheden de voorstelling verplaatst dient te worden. We brengen u hiervan dan direct op de hoogte en gaan op zoek naar een nieuwe datum. We hopen op uw begrip. 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie