Theaterpakketten - Markant Uden

Theaterpakketten

Wegens succes verlengd; de theaterpakketten! We bieden u dit seizoen twee pakketten bomvol bijzondere voorstellingen voor wel héél aantrekkelijke prijzen:

cabaretpakket

Helaas is het niet meer mogelijk om het cabaretpakket te reserveren, omdat de eerste voorstelling onlangs heeft plaatsgevonden.
Maar liefst zeven keer keihard lachen om de meest prettig gestoorde cabaretiers. Van nieuw talent tot gevestigde namen. Dat belooft heel veel buikpijn... van het lachen natuurlijk! Keihard lachen met 7 voorstellingen voor slechts € 84,00 (i.p.v. € 131,00).

Damesdeal

Geniet u ook zo van de heerlijke avondjes uit met uw vriendin, zus, moeder of dochter? Dan is onze damesdeal écht iets voor u! Van striptease tot geinig cabaret en van de mooiste muziek tot prachtig ballet. Heel veel heerlijke avondjes uit met 6 voorstellingen voor € 84,00 (i.p.v. € 165,00).

TIP: Zit uw agenda te vol? Geef een ticket uit uw pakket cadeau aan vrienden of familie! Leuk om te geven én om te krijgen.

Reserveert u via deze website, dan wordt de korting automatisch verrekend wanneer u de verschillende voorstellingen toevoegt aan het winkelmandje. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig in combinatie met andere acties of op reeds gekochte tickets.  Tickets uit het pakket kunnen niet geretourneerd geworden. De genoemde prijzen zijn exclusief € 1,50 ticketkosten per ticket.