Theater

You're the Top

Paul Groot, Marjolein Keuning, Marcel Jonker e.a.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Hij kon niet zichzelf zijn in het openbaar. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als  I've Got You Under My Skin, Night And Day, Ev'ry Time We Say Goodbye en de musicals  Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate
Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid. 

Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

Met Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley e.a. Met live orkest.  You're The Top schetst een wervelend beeld van het levensverhaal en de muziek van Cole Porter.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de damesdeal, bestaande uit zes voorstellingen. Geniet van cabaret, muziek, toneel, ballet en een musical met leuke mannen! Prijs € 84,00 (i.p.v. € 165,00). Klik hier voor de volledige damesdeal.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 34.50 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Musical
Titel You're the Top
Uitvoerder Paul Groot, Marjolein Keuning, Marcel Jonker e.a.
Datum Woensdag 18-04-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur