Theater

Udi'19 Kerstveiling


Tijdens deze 12e editie van de Udi'19 Kerstveiling zullen weer een aantal kavels de revue passeren onder de bezielende leiding van de veilingmeesters. Altijd al een keer naar een ver land gewild? Een bekende zanger op uw verjaardagsfeest of een half uurtje stuntvliegen? Kom dan naar deze real life kerstveiling en biedt mee! Zijn alle kavels onder de hamer geweest? Dan is het de hoogste tijd voor een gezellige afterparty met fijne optredens. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Weet je dat de Kerstveiling eigenlijk al is begonnen….. Kijk maar eens op www.udi19veiling.nl. Het is al mogelijk te bieden op diverse leuke kavels. En wekelijks komen er nieuwe kavels bij. Bezoek de veilingsite dus regelmatig voor het meest actuele aanbod.

De Kerstveiling start om 19.30 uur met het veilen van de 1e kavel. Om 23.00 uur, als de laatste kavel onder de hamer is geweest dan begint de Afterparty met de band Baby Blue en een optreden van zanger Brian Voet. De Afterparty zal tot in de kleine uurtjes doorgaan.

De kavels worden wederom onder de enthousiaste leiding van onze eigen UDI’19 veilingmeesters geveild. De opbrengst komt volledig ten goede aan onze vereniging UDI’19/CSU.

Entree: tot 21.00 uur gratis (zonder garderobe en consumpties). Na 21.00 uur betaal je €5,00.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Special
Titel Udi'19 Kerstveiling
Datum Zaterdag 09-12-2017
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 19:30 uur