Theater

Toppers uit de Ton

Boy Jansen, Hans Keeris e.a.

Een avondvullend programma met een line-up die bestaat uit vier van de beste tonpraters. Deze keer niet in het café of in het carnavalsgedruis, maar op een theaterpodium waar hun act volledig tot zijn recht kan komen. Deze keer dus niet in de ton, maar Toppers uit de Ton.

De vaste toppers zijn de met diverse prijzen onderscheiden Boy Jansen en Hans Keeris. Tijdens deze theatertour wordt er gewerkt met een nieuw concept waarbij de twee vaste tonpraters vergezeld worden door twee toppers uit de regio. In Markant Uden komen er dus nog twee toptonpraters bij... wie dit zijn blijft nog even een verrassing.

Over Boy Jansen
Boy Jansen is een energiebom die met herkenbare typetjes en zijn publieksinteractie iedere zaal voor zich weet te winnen. Boy plaatste zich de laatste jaren steevast in de top drie van het Brabants Kampioenschap en de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen. 

Over Hans Keeris
Hans Keeris wordt ook wel de verrassing van de laatste jaren genoemd. Hij won al bij het Keiebijters Kletstoernooi en wist, na een tweede plaats in 2016, dit jaar het Brabants Kampioenschap te winnen. Een woordtovenaar en een echte rasacteur, die met die combinatie fantastische buuts ten tonele brengt.

De presentatie van deze avond is in handen van comedian Sem van den Borne. Een hilarisch tonpraatavondje in theatersferen.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het cabaretpakket, bestaande uit zeven voorstellingen van de meest prettig gestoorde cabaretiers. Van nieuw talent tot gevestigde namen! Prijs € 84,00 (i.p.v. € 131,00). Klik hier voor het volledige pakket.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 17.50 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel Toppers uit de Ton
Uitvoerder Boy Jansen, Hans Keeris e.a.
Datum Zaterdag 14-04-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:25 uur