Theater

Tina de Musical (8+)

Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten e.a.

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd. Daarom is er nu Tina, de Musical! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes.

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld wordt. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld! Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze heeft goede raad nodig! Want hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en papa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!
 
Tina, de Musical is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma's. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa's mee naar deze nú al leukste theatervoorstelling van het jaar!

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie-voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de Foyer van Markant. Met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies bij stap 4 van het reserveren voor het arrangement KinderSnackBuffet, zodat u zeker kunt aanschuiven.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel Tina de Musical (8+)
Uitvoerder Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten e.a.
Datum Zaterdag 16-12-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 19:30 uur
Eindtijd 21:20 uur