Concerten

The very best of the BEE GEES (reprise)

Night Fever

De ultieme live Bee Gees tribute show komt naar de Nederlandse theaters en concertzalen voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het One Night Only reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert.

Alleen in ons land verkocht de tributeband al meer dan 32.000 tickets en vorig seizoen waren alle veertien zalen van de theatertour uitverkocht!

You should be dancing, yeah!

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en dansmoves. De discoklassiekers More than a woman, Stayin’ Alive en Night Fever van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Let op: bij dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 33.00 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Concert
Titel The very best of the BEE GEES (reprise)
Uitvoerder Night Fever
Datum Vrijdag 10-05-2019
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:30 uur
Eindtijd 23:15 uur