Theater

The Stand-Up Club


Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Mocht u al tickets voor deze voorstelling hebben gereserveerd, dan wordt u per e-mail geïnformeerd door ons Informatiepunt.

Gewapend met enkel een microfoon, een paar sterke oneliners of goed uitgewerkte grappen zorgen minimaal drie comedians voor een avond vol humor. Al vele jaren trekken de line-upshows van The Stand-Up Club volle zalen, elke maand met weer een keur aan de beste comedians die elk een set van zo'n 20 minuten spelen.
 
Ontdek hier de nieuwste talenten en de beste comedians, die volgens een gegarandeerd 'all you can laugh concept' trakteren op teasers van hun eigen avondvullende programma's, hun laatste try-outs of gewoon hun allerbeste comedyset. De avonden worden gehost door de rasechte, recht voor zijn raap en altijd scherpe 'Rotterdammert': Tim Hartog.
 
Van de makers van onder meer International Comedy Festival Rotterdam, The Comedy Factory, Comedy Club Katendrecht, comedy op Paaspop en diverse comedy- en muziekprojecten in De La Mar in Amsterdam.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel The Stand-Up Club
Datum Vrijdag 22-12-2017
Locatie Kleine zaal
Aanvang 20:30 uur