Theater

The Play That Goes Wrong

Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung e.a.

The Play That Goes Wrong is, sinds de verovering van West End, een gigantisch succes. Het stuk won The Best New Comedy Award, is verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. Nu is er dan ein-de-lijk de Nederlandse versie. In een frisse bewerking van Owen Schumacher en met een topcast bestaande uit o.a. Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung. Zij staan garant voor razendsnelle slapstick en laten u lachen tot de tranen u over de wangen rollen.

We zien een winkeliersvereniging die ter afsluiting van haar feestweek een moordmysterie uit de jaren '20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen, waarbij zelfs het decor het loodje legt. Eén ding is zeker: The Play That Goes Wrong zorgt voor buikpijn. Van het lachen. 
 
De hoofdrollen worden gespeeld door comedytoppers Tina de Bruin (Bitterzoet, Gouden Bergen), Bas Hoeflaak (Droog Brood, Snorro), Anne-Marie Jung (Klokhuis, Petticoat), Rop Verheijen (Purper, Familie Kruys), Ergun Simsek (Flikken Maastricht, Van God Los) en André Dongelmans (Toren C, Het Diner).

Recensie van onze eigen collega:
Als je van Engelse humor houdt, is deze voorstelling écht iets voor jou! The Play That Goes Wrong gaat over enkele leden van een winkeliersvereniging die het jaarlijkse toneelstuk op de planken brengt voor hun concullega’s. Voor jou dus.
Het stuk neemt je mee naar de 19e eeuw, naar het landhuis van Haversham Manor, waar een moord is gepleegd op één van de bewoners.

Heel knap zijn de professionele acteurs die spelen alsof ze nog nooit op de planken hebben gestaan. Dit zorgt voor hilarische momenten, want wat doe je als echte amateur als je op de hand van het lijk gaat staan, het dak van je decor plots naar beneden komt, één van de hoofdrolspelers buiten westen raakt en de whisky die je op moet drinken is vervangen door een schoonmaakmiddel…? Juist! Gewoon doorgaan.

Met name Rob Verheijen en Anne-Marie Jung zetten in deze voorstelling een fantastische prestatie neer.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Toneel
Titel The Play That Goes Wrong
Uitvoerder Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung e.a.
Datum Zaterdag 23-12-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:20 uur