Theater

The Backstage Comedy Tour

Javier Guzman, e.a.

De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes, die hoekjes, die ruimtes in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt u deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?

Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Met onder andere Javier Guzman. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook exceptioneel leuk voor de artiest! U ziet zelfs burgemeester Henk Hellegers als cabaretier. Hij neemt de eerste tien minuten van het programma voor zijn rekening.

U wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen met verschillende samenstelling. Er worden tien verschillende voorstellingen gepresenteerd.

Met voorstellingen van:
Javier Guzman
Burgemeester Henk Hellegers
Thijs van de Meeberg
Victor Luis van Es
Roovers en van Leeuwen
Manon Kroezen
Fabian Franciscus
Grof Geschud
Marco Lopes
Emiel van der Logt
Javier Guzman
Jim Speelmans

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel The Backstage Comedy Tour
Uitvoerder Javier Guzman, e.a.
Datum Woensdag 31-01-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 19:30 uur