Theater

Succescollege door David de Kock van 365 Dagen Succesvol

David de Kock

Omdat je nooit te laat bent om opnieuw te beginnen

Stel je voor: je gaat naar het theater. Je voelt dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Want de hoofdrol in het stuk dat je nu gaat zien, wordt gespeeld door: jou. Misschien herken je het gevoel dat het leven als zand tussen je vingers door glipt. Je bent druk met werk en met verantwoordelijkheden, je voelt elke dag de verplichtingen die je moet nakomen en de mensen die op je rekenen. Is dit het leven waarvan je droomde toen je jong was? Of ben je, zoals de meeste mensen, er simpelweg ingerold?

Geen paniek - niets aan de hand. Je bent precies op tijd. Want wat zou er gebeuren als je zelf de hoofdrol had?

In dit theatercollege vertelt David de Kock zijn eigen levensverhaal en leert je in een paar uur tijd precies op welke gebieden in je leven je stress kunt ervaren en hoe je dat oplost. David gaat live aan het werk met mensen in de zaal die dat willen en elke oefening bevat gegarandeerd een eyeopener. In het Succescollege door David de Kock  leer je hoe je succes, leuk en ontspannen maakt!

Een column in het AD, een boek dat al vijf jaar lang de bestsellerlijsten aanvoert, honderden seminars en dan nu een interactieve theatervoorstelling! De mannen achter 365 Dagen Succesvol, David de Kock en Arjan Vergeer hebben als missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En dat doen ze vooral om zoveel mogelijk mensen tips, handvaten, cursussen en praktische opdrachten te geven die leiden tot een leven zoals ze dat zichzelf idealiter voorstellen. Minder stress, meer tijd voor kinderen en vrienden, een innigere relatie met je dierbaren.

Let op! Deze voorstelling is niet geschikt voor mensen die alles bij hetzelfde willen laten.

Over 365 Dagen Succesvol

David en Arjan en het team van 365 Dagen Succesvol organiseren elk jaar een spectaculair Jaarprogramma. Dat programma is niet voor iedereen: het is alleen bedoeld voor leuke, dappere mensen die daadwerkelijk een stap willen zetten in hun leven. In dat programma wordt je letterlijk 365 dagen begeleid. Je begint op 1 januari 2018 en leert iedere dag een klein stapje van onze bewezen succesvolle methode. In het begin heb je het nauwelijks in de gaten, maar gaandeweg het jaar blijk je onderweg te zijn naar een reuzensprong. Juist omdat het heel veel kleine stapjes zijn en je het helemaal zelf doet, leer je een methode die je daarna helemaal zelf kunt toepassen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan.

www.365dagensuccesvol.nl/succescollege

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Special
Titel Succescollege door David de Kock van 365 Dagen Succesvol
Uitvoerder David de Kock
Datum Vrijdag 17-11-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 23:05 uur