Theater

Strak

Thomas Smith

2017 is een bijzonder jaar voor Thomas Smith. Sinds 1 januari is hij namelijk officieel Belg. Thomas woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. De Brexit werd echter ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een brain drain gesproken! En dat is nog niet alles: de comedian viert dit jaar ook een halve eeuw zichzelf! Eén ding is zeker: een paar vooroordelen over die leeftijdscategorie moeten worden aangepast. Rustig genieten van de oude dag? Niets voor Thomas! Sterker nog, hij onthult dit jaar een nieuwe show!

In Strak legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes, aangevuld met interactie met het publiek. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

'Thomas Smith brengt in Strak al het goede bij elkaar uit zijn vorige shows. Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met het publiek.' - De Standaard (*****)

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het cabaretpakket, bestaande uit zeven voorstellingen van de meest prettig gestoorde cabaretiers. Van nieuw talent tot gevestigde namen! Prijs € 84,00 (i.p.v. € 131,00). Klik hier voor het volledige pakket.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Cabaret & Comedy
Titel Strak
Uitvoerder Thomas Smith
Datum Donderdag 07-12-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:30 uur