Concerten

Steve Harley & Cockney Rebel

Steve Harley & Cockney Rebel

In samenwerking met De Pul presenteren wij u: Steve Harley & Cockney Rebel

Steve Harley & Cockney Rebel, bekend van wereldhits als Make Me Smile (Come Up And See Me), Judy Teen en Sebastian, komt naar Markant Uden.

Cockney Rebel met zanger Steve Harley was naast onder andere T. Rex en Roxy Music, een van de meest creatieve Britse bands uit de glamrockperiode. Steve Harley, wiens stemgeluid soms herinneringen oproept aan Bob Dylan rond de tijd van Blonde On Blonde, creëerde met Make Me Smile (Come Up And See Me) een wereldwijde klassieker die elk jaar in de Top 2000 terug te vinden is. Het nummer was een dikke nummer 1 hit in Nederland en tevens een sarcastische reactie op het vertrek van bijna de voltallige originele band. Steve besloot om vanaf dat moment verder te gaan als Steve Harley & Cockney Rebel.

De muziek van Steve Harley & Cockney Rebel is bij vlagen exotisch en curieus met uiteenlopende invloeden van klassieke muziek tot progrock. Luister naar de track Sebastian en al snel blijkt Steve Harley een onderschat tekstschrijver te zijn. Het tien minuten durende duistere epos Death Trip, maakt de band zo briljant en verrassend.

Entreeprijs
€ 32,00 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: bij dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 32.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Concert
Titel Steve Harley & Cockney Rebel
Uitvoerder Steve Harley & Cockney Rebel
Datum Zaterdag 26-01-2019
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:30 uur
Eindtijd 22:20 uur