Theater

Sirene

Yvonne van den Eerenbeemt

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst? Klik dan op de button rechts.

Gratis een avond naar het theater? Kom dan op maandag 17 september naar de avondvullende cabaretvoorstelling Sirene. Deze bijzondere voorstelling begint om 19.30 uur en zal worden onderbroken door een échte ontruimingsoefening, waarbij het publiek natuurlijk onmisbaar is! Een mooie gelegenheid om onze Udense brandweerhelden in actie te zien!    

Sirene gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt slaat u in haar hilarische voorstelling om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om u daarna weer te troosten met een zacht ‘kleinkunstig’ liedje. Tijdens deze avond zit het u samen met haar in de piepzak. Want als de spreekwoordelijke sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. U moet dan als de wiedeweerga op zoek naar nooduitgangen.    

En die sirene gaat af, letterlijk! Veiligheid staat bij Markant Uden namelijk hoog in het vaandel. Naast de preventieve maatregelen die dagelijks genomen worden, willen we deze avond testen of we ook tijdens een voorstelling goed voorbereid zijn op eventuele calamiteiten.      

Kom en beleef deze unieke avond theater! 

De pers over Yvonne
'Yvonne is een groot talent en grijpt je bij de kladden' - Jury Amsterdams Kleinkunst Festival
'Beeldend geschreven. Een talent.' - NRC
'Ontroerend… Lachwekkend… Herkenbaar.' - Haarlem XL (****)
'Acteerwerk van de bovenste plank' - Haarlems Dagblad

Deze voorstelling is voor iedereen gratis te bezoeken (inclusief garderobe, exclusief pauzeconsumptie). U dient vooraf wel tickets te reserveren, zodat u verzekerd bent van een zitplaats.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Special
Titel Sirene
Uitvoerder Yvonne van den Eerenbeemt
Datum Maandag 17-09-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 19:30 uur
Eindtijd 21:35 uur