Theater

SINGSATION 2016


Op zondagmiddag 10 april vindt de derde editie van SINGSATION plaats in Markant Uden. Zoals voorgaande edities wordt dit korenfestival weer een sensatie! Opnieuw zullen 6 koren of zanggroepen op het podium zorgen voor een geweldige muzikale middag.

 Popkoor VOYSS heeft weer een prachtig programma samengesteld met ook deze keer een grote diversiteit aan stijlen en muziekkeuzes. Zo treedt de close harmony groep Haverstro uit Uden op, maar ook vrouwenkoor Mignon uit Gemert, het Afrika-Engakoor uit Nistelrode, Vocalgroep Blended uit Veghel en Theaterkoor STEM uit Sint Oedenrode. Uiteraard zal ook Popkoor VOYSS uit Erp een spetterend optreden verzorgen. Dit bijzondere theaterconcert is hét pareltje in de agenda van de koren en zanggroepen, maar natuurlijk is het ook voor het publiek de uitgelezen kans om zo'n gevarieerd programma te mogen beluisteren. 
Om 13.30 uur gaat SINGSATION van start in de theaterzaal en namens de deelnemende korenen zanggroepen nodigen wij iedere muziekliefhebber uit om hierbij aanwezig te zijn, want ‘Nothing can capture a heart like a melody can’

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel SINGSATION 2016
Datum Zondag 10-04-2016
Locatie Theaterzaal ongeplaceerd
Aanvang 13:30 uur
Eindtijd 17:00 uur