Theater

Schuld (12+)

Van de makers van BOY 7, Vals en Shock

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!' Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Beleef Schuld nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Schuld wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Doe mee aan de landelijke covermodelwedstijd!
De lampen staan klaar en de visagie zorgt ervoor dat je op je mooist op de foto komt. Mell Wallis de Vries publiceert haar boek in 2019 en zoekt hét plaatje voor de cover. Alle bezoekers van de thrillermusical Schuld mogen op de foto en aan het einde van de tournee worden er vijf finalisten gekozen. De uiteindelijke winnaar komt op de cover van het nieuwe boek. Wie weet ben jij dat! Zien wij jou op 22 november 45 minuten voor aanvang van de voorstelling (18.45 uur) bij theater Markant?

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel Schuld (12+)
Uitvoerder Van de makers van BOY 7, Vals en Shock
Datum Donderdag 22-11-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 19:30 uur
Eindtijd 21:00 uur