Theater

Pure kracht: CD-presentatie

MarieChristien

MarieChristien vertelt in deze theatervoorstelling één keer haar verhaal. Het verhaal van keuzes maken en 'ja' of 'nee' durven zeggen. Haar eerste gitaar en haar eerste songfestival. De overgang van het zingen in het Brabants dialect naar Nederlandstalig. De beslissing om te stoppen in het onderwijs en een professionele carrière in de muziek te beginnen. Deze stappen en deze keuzes hebben invloed gehad op hoe deze sprankelende podiumvrouw op dit moment in het leven staat. Sterker dan ooit. Op 11 november viert MarieChristien in Theater Markant in Uden haar jubileum.

Samen met regisseur Henk Hendrikx uit Zevenbergen produceerde zij speciaal voor deze gelegenheid Pure Kracht, een theatervoorstelling met alle ingrediënten voor een heerlijke middag uit. Een geweldige groep muzikanten en sfeervolle belichting maken het plaatje compleet. Een variatie van vrolijke nummers en prachtige luisterliedjes, 'pareltjes' noemt MarieChristien ze.

Met deze voorstelling bewijst MarieChristien dat ze zich met recht theatermaker mag noemen. Ze heeft inmiddels een zeer succesvolle carrière opgebouwd. Zangeres & Theatermaker, die samen met u dit jubileum wil vieren. 20 jaar vakvrouw, … 'op eigen kracht, maar niet alleen'.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Pure kracht: CD-presentatie
Uitvoerder MarieChristien
Datum Zondag 11-11-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 14:30 uur
Eindtijd 16:20 uur