Theater

Passione Italiana

Petra Berger & Amici

Passione Italiana is een reis naar de ziel van Italië, met prachtige muziek en boeiende verhalen. Petra Berger brengt een unieke mix van befaamde Italiaanse aria's, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Van Puccini tot Bocelli en van Caccini tot Cocciante. Grote klassiekers zoals O Mio Babbino Caro en Caruso, hits en duetten uit de popmuziek zoals La Solitudine en Vivo per lei, cross-overnummers zoals Spente le Stelle en Con te Partiro, prachtige werken van Ennio Morricone en eigen repertoire zoals Terra Promessa.

De grote passie van Petra is zingen. Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en de schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Op haar met goud en platina bekroonde albums zong zij al veelvuldig in het Italiaans. Haar internationale doorbraak kwam met de single Terra Promessa. Vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina. Nu wijdt Petra voor het eerst een heel album én een theaterconcert aan het Italiaanse lied.

Petra wordt ondersteund door een live-band met veelzijdige Italiaanse musici, onder wie de getalenteerde zanger en pianist Alessandro Neri. Alessandro heeft twee grote liefdes in zijn leven; muziek én koken. Hij studeerde piano aan het Conservatorio Guiseppe Verdi in Milaan en behaalde daar ook de titel van chef-kok aan de Accademia Italiana Chef. Vol vuur vertelt hij over de authentieke Italiaanse keuken en de eeuwenoude tradities.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 25.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Muziek
Titel Passione Italiana
Uitvoerder Petra Berger & Amici
Datum Vrijdag 03-05-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur