Theater

Paris - Berlin

Ellen ten Damme

"Je Veux L'amour!"

Van Parijs naar Berlijn, via Amsterdam en weer terug. Kriskras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: "Chantez! en Dansez! Maintenant!"

Met de geweldige muziek uit de jaren '20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen, ook wel het interbellum genoemd. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren '40 en '50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot , Stromae en Marlene Dietrich. Samen met haar achtkoppige superband raast Ellen door een eeuw Europa heen. Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier al rondloopt al veel mogen meemaken, amoureuze avonturen of juist niet, toch vraagt zij zich vrolijk af: "Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee!" Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu! Je Veux L'amour!

Een muzikale ode aan de chansonniers en top entertainers van de vorige eeuw. Geniet u van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer ook Franstalig!

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Paris - Berlin
Uitvoerder Ellen ten Damme
Datum Zaterdag 17-11-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:30 uur