Theater

OPVLIEGERS 3: NEW YORK, NEW YORK

Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford & Sandra Mattie

Wake up in the city that never sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen! OPVLIEGERS komt terug! Een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en… nieuwe gezichten.

Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland wel heel vervelend in het nieuws gekomen doordat er een nogal gênant filmpje van de stomdronken diva op het internet is verschenen. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland. Maar ja, haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken om met haar mee te gaan. Dus vertrekt Lydia alleen. Op Schiphol koopt ze het eerste ticket waar ze haar handen op kan krijgen: naar New York!

In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wel wat meer) en toevallig verblijft ze in precies hetzelfde hotel als Lydia. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven.

De vier dames van ‘een zekere leeftijd’ storten zich in Opvliegers 3: New York, New York in The Big Apple. Hoe lang houdt Lydia het nog vol om de overgang simpelweg te ontkennen terwijl die zo onderhand in alle hevigheid begint los te barsten? Shirley shopt zich helemaal de bulten. Moniek is verliefd, heel erg verliefd. En Joke doet er alles aan om haar grote idool Barry Manilow voor haar blog-camera te krijgen. De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Toneel
Titel OPVLIEGERS 3: NEW YORK, NEW YORK
Uitvoerder Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford & Sandra Mattie
Datum Dinsdag 19-12-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 21:45 uur