Theater

Nashville Night

Rachel Kramer, Jordyn Mallory e.a.

De muzikanten van Nashville Night, o.a. Rachel Kramer en Jordyn Mallory (USA), zullen u het gevoel geven dat u zich op de historische plek van het bekende The Bluebird Café begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Met hits als Tell me, I ain't leaving without your love en A life that's good uit de serie Nashville. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

The Bluebird Café
The Bluebird Café
, een klein cafeetje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot u de verhalen hoort, dan weet u het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café hét decor van de populaire dramaserie Nashville. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het café. Naast deze country helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

Rachel Kramer
In 2013 wordt Rachel het vaste gezicht van de grootste dinner-show in Rotterdam, Villa Thalia. De reünie van K-otic in 2016 (met als finale een optreden voor 10.000 man in een uitverkocht AFAS live) is de start van de nieuwe Rachel Kramer met o.a. een debuutalbum. Geïnspireerd door haar idolen Dolly Parton, The Dixie Chicks en Adele.

Jordyn Mallory (USA)
Jordyn had o.a. de eer concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. Daarnaast deed ze ook nog auditie voor American Idol. Ze heeft hard gewerkt aan het schrijven van geweldige liedjes en kreeg zo de gelegenheid mee te schrijven en samen te werken met enkele van de beste topschrijvers van Nashville. Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. Ze debuteerde als de nummer één trending artiest.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Nashville Night
Uitvoerder Rachel Kramer, Jordyn Mallory e.a.
Datum Zaterdag 29-09-2018
Locatie Kleine zaal
Aanvang 20:30 uur
Eindtijd 22:30 uur