Theater

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest

Na een sabbatical van veertien jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Anno 2017 wil hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

Nederland viel destijds als een blok voor hits als: 'Later is allang begonnen', 'Laat mij maar alleen', 'Koos Werkeloos' en 'Over 100 jaar' (zijn jullie allemaal dood). De band scoorde twee evergreens: 'O, O Den Haag' en 'Over de Muur'. Liedjes die na vijfendertig jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan. Een LP met dertien prachtige kinderliedjes waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Harrie Jekkers wil vroeger nog één keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug
Uitvoerder Harrie Jekkers & Klein Orkest
Datum Zaterdag 24-11-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:35 uur