Theater

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider & Hanneke Drenth

Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken! Je kan blijkbaar ook té eerlijk zijn...

"Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend. Tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruitgaat. Letterlijk. Want ook de stem van zij op eenhoog laat de ruiten springen. Dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Alsjeblieft zeg: een groepsapp! Maar gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar!" Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. "Laatst zei mijn vrouw nog tegen mij: 'Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt."

Over de cast
Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit Koefnoen. Beau Schneider is een van 's lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen jaar furore als Jasperina in de theaterhit De Grote Drie. Nu komen ze samen in deze gloednieuwe en pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn.

De pers over Hart tegen Hart, de voorloper van Laten we eerlijk zijn
'Heerlijke theaterbelevenis, vol humor, venijn en rauwe randjes' - Algemeen Dagblad (****)

'Komische oneliners en rauwe observaties, grappige confrontaties en onverwachtse wendingen' - Volkskrant (****)

'Hevige emoties in knap geconstrueerde relatiekomedie' - Theaterkrant (****)

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 26.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Toneel
Titel Laten we eerlijk zijn
Uitvoerder Owen Schumacher, Beau Schneider & Hanneke Drenth
Datum Vrijdag 29-03-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur