Theater

Ik zie de bui al hangen

Marjolijn van Kooten

Extra voorstelling! 
Omdat de eerste twee voorstellingen binnen no time uitverkocht waren, speelt Marjolijn nog een extra voorstelling!

De afgelopen twee seizoenen trok Marjolijn samen met Bram Bakker langs de theaters met de succesvolle voorstelling Geen paniek. Die voorstelling werd ongelooflijk goed bezocht. Marjolijn heeft met haar psychiatrisch cabaret een heel nieuwe doelgroep aangeboord.  

In Ik zie de bui al hangen gaat Marjolijn verder met waar ze met Geen paniek gebleven was. Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, yogadocenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade. Maar of het helpt...  Een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen. Je knapt er zelf echt van op! 

Een show vol geestige conferences afgewisseld met mooie, kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn. 

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de damesdeal. De damesdeal bestaat uit zes voorstellingen. Geniet van cabaret, muziek, toneel, ballet en een musical met leuke mannen! Prijs € 84,00 (i.p.v. € 165,00). Klik hier voor de volledige damesdeal.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 16.50 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel Ik zie de bui al hangen
Uitvoerder Marjolijn van Kooten
Datum Donderdag 15-02-2018
Locatie Kleine zaal
Aanvang 20:30 uur
Eindtijd 22:00 uur