Theater

Het Magische Wonderboek (1+)

Bumba

De liefste clown ter wereld komt terug naar het theater met de show Het Magische Wonderboek. Daar wilt u met uw kleine Bumbafan vast bij zijn! Samen met Bumba en zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een fééstelijk avontuur!

De tweeling Lars en Lies worden op hun verjaardag verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen, zoals Bumbalu, Barry de Leeuw, Kiwi de Vogel, Poppa de Aap, Tumbi de Olifant, Nanadu en Baby. Samen met hen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van. Na de voorstelling bouwen Lies en Lars een feestje in de foyer en mogen kinderen met Bumba op de foto! Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling heel geschikt voor de allerkleinsten!

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de jeugd & familie voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de foyer. Met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies tijdens het (online) boeken van deze voorstelling voor het arrangement KinderSnackBuffet of reserveer via het Informatiepunt, dan kunt u zeker  aanschuiven.

Deze voorstelling is ook te zien om 16.00 uur.
Klik hier
om te reserveren voor de voorstelling om 16.00 uur.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 18.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Jeugd & Familie
Titel Het Magische Wonderboek (1+)
Uitvoerder Bumba
Datum Zondag 07-04-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 13:30 uur
Eindtijd 14:30 uur