Theater

Hans & Grietje De Musical (4+)

Janouk Kelderman e.a.

'Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?' Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Zij staan garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Het Verhaal
Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus' gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is.

Afterparty
Wie verkleed naar het theater komt, maakt kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kan er geswingd worden tijdens de Sprookjes Afterparty.

Entreeprijzen

Volwassenen € 18,50 (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket)
T/m 12 jaar € 15,00 (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket)

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?


KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie-voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de Foyer van Markant. Geniet van frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies bij stap 4 van het reserveren voor het arrangement KinderSnackBuffet, zodat u zeker kunt aanschuiven.

Voor meer leuke info, foto's en video's, een kleurplaat of merchandise van deze voorstelling klik je hier.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel Hans & Grietje De Musical (4+)
Uitvoerder Janouk Kelderman e.a.
Datum Zaterdag 16-06-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 15:00 uur
Eindtijd 16:25 uur