Theater

Gelukzoeker

Bert Gabriëls

'Een nieuwe Belg om in te lijsten' en 'Dit is comedy van het hoogste niveau', schreven de dagbladen over eerdere shows van Bert Gabriëls.

Twee shows bracht de Vlaming in Nederland al in de theaters. En met succes! Daarom komt hij terug met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen.

In zijn derde show Gelukzoeker zoekt Bert uit of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy.

Bert Gabriëls is in eigen land een bekende televisieverschijning. Hij is winnaar van de Vlaamse Televisiester en helft van het tv-duo dat verantwoordelijk was voor én van de grootste Vlaamse televisiesuccessen, Zonde van de zendtijd, dat later ook in Nederland werd uitgezonden. Ook was hij in Nederland te zien in BNN’s oneliner-show Padoem Patsss.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het cabaretpakket, bestaande uit zeven voorstellingen van de meest prettig gestoorde cabaretiers. Van nieuw talent tot gevestigde namen! Prijs € 84,00 (i.p.v. € 131,00). Klik hier voor het volledige pakket.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 17.50 (excl. € 1,50 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel Gelukzoeker
Uitvoerder Bert Gabriëls
Datum Vrijdag 01-06-2018
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur