Theater

Feest!!! (2+)

Dirk Scheele

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst? Klik dan op de button rechts.

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend . Een weekend voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. 

Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tournee met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar.

Niks is Dirk te gek en iedereen mag natuurlijk meedoen. Het popconcert wordt een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Het wordt één groot feest en Dirk heeft er nu al zin in!

Gezelligheid in de foyer
Na afloop van de voorstelling is er van-al-les te beleven in onze foyer. Met voldoende vertier, zoals schminken en een luchtkussen, voor onze jongste bezoekers :)

Neem een kussentje of matje mee
Deze voorstelling vindt plaats in onze Evenementenzaal. Hier zijn geen stoelen aanwezig. Neem daarom zelf een kussentje of matje mee om lekker op te zitten.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel Feest!!! (2+)
Uitvoerder Dirk Scheele
Datum Zondag 27-01-2019
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 11:00 uur