Theater

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Meneer Monster

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reusachtige gorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud!

Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theatertechnische snufjes. De Australische theaterbewerking van CDP Productions heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster verovert met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek.

Over Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Het is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.

De pers over De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen
'In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit' - Theaterkrant (****)

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de foyer. Met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies tijdens het (online)boeken van deze voorstelling voor het arrangement KinderSnackBuffet of reserveer via het Informatiepunt, dan kunt u zeker aanschuiven.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 14.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Jeugd & Familie
Titel De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen (5+)
Uitvoerder Meneer Monster
Datum Zondag 24-03-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 13:30 uur
Eindtijd 14:40 uur