Theater

De Vier Jaargetijden (6+)

Angela Schijf en het Vivaldi Consort

Ontdek samen met één van de meest geliefde actrices van ons land een hoogtepunt uit de klassieke muziek: De Vier Jaargetijden van Vivaldi, live uitgevoerd door het Vivaldi Consort. Angela Schijf en haar orkest nemen u mee op een avontuurlijke reis, dwars door een barre winter, een sprankelende lente, een verzengende zomer en een onstuimige herfst.

De gevierde kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef speciaal voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Terwijl het brave meisje blijmoedig het graan oogst, ligt haar zusje met een cocktail te jammeren in de zon. Hoe kijk jij naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Angela over De Vier Jaargetijden: 'Het plezier dat ik beleef aan klassieke muziek wil ik delen met zoveel mogelijk mensen. In deze voorstelling breng ik jong en oud naar een sprookjesachtige wereld vol avontuur!'

Entreeprijzen
Volwassenen € 25,00
Kinderen t/m 12 jaar € 15,00

Houdt u er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Jeugd & Familie
Titel De Vier Jaargetijden (6+)
Uitvoerder Angela Schijf en het Vivaldi Consort
Datum Vrijdag 24-11-2017
Locatie Theaterzaal
Aanvang 19:00 uur
Eindtijd 20:00 uur