Theater

Cabarestafette Theaterweekend - Diverse cabaretiers

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend . Een weekend voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft.

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette.

We ontvangen u vanavond muzikaal in onze foyer. Vervolgens geniet u in de theaterzaal van drie uiteenlopende acts en muziek van Pica DJ en DJ Skipper, die de zaal voorafgaand warmdraaien. Na afloop zult u positief verrast worden met mooie woorden... Het wordt gegarandeerd een verrassend leuke avond uit!

Op ons podium ziet u cabaretiers Janneke Bijl, Kees van Amstel en Farbod Moghaddam.

Over Janneke Bijl
In 2016 werd Janneke lid van het prestigieuze stand-up comedycollectief Comedytrain. Sindsdien is ze meerdere keren per week te zien in Toomler en speelt ze in theaters door het hele land. In 2017 won Janneke de jury- en publieksprijs van het gerenommeerde festival Cameretten. Momenteel werkt ze aan haar eerste avondvullende programma.

Over Kees van Amstel
Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Hij was o.a. te zien in Klikbeet, De Luizenmoeder en maakte cabaret voor Spijkers met Koppen. Ook is hij een van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Over Farbod Moghaddam
Stand-up comedy is zijn basis. Al tien jaar reist hij stad en land af om in de kroegste kroegen te staan tot aan de grootste schouwburgen en alles daartussen in. Farbod won de juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2018.

Maak uw avond uit compleet

Rondleiding door Mark van de Veerdonk
Voorafgaand aan deze voorstelling worden er door de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk. Hij geeft u een uniek kijkje achter de schermen.
Klik hier om te reserveren voor de rondleiding om 17.30 uur.
Klik hier om te reserveren voor de rondleiding om 18.45 uur.

Diner in restaurant Cusco
Combineer uw bezoek aan Markant met een heerlijk Zuid-Amerikaans diner bij restaurant Cusco. Speciaal voor theaterbezoekers serveert Cusco een twee- of driegangenmenu, wekelijks samengesteld door de chefs.
Tweegangenmenu € 23,50 | Driegangenmenu € 26,50
Reserveer via de website of 0413-264588.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 10.00 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Cabaret & Comedy
Titel Cabarestafette Theaterweekend - Diverse cabaretiers
Uitvoerder Nationaal Theaterweekend
Datum Zaterdag 26-01-2019
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur