Vier de feestdagen bij Markant Uden

Devon Jade

Weet u al hoe u binnen uw bedrijf invulling gaat geven aan de viering van de decembermaand? Bij Markant Uden bieden we volop mogelijkheden om van de feestdagen een bijzonder moment te maken voor u en uw collega’s, maar bijvoorbeeld óók voor uw relaties. Geniet samen met de kinderen van een gezellige Sinterklaasmiddag, organiseer een heerlijke kerstavond-uit of begin het jaar goed met een lekker nieuwjaarsontbijt.

Sinterklaasmiddag 
Op zaterdagmiddag 2 december organiseert Markant Uden in samenwerking met Naat Piek een gezellige Sinterklaasmiddag. Op het programma staat een feestelijke Sinterklaasshow met een spannend verhaal, Sinterklaasliedjes, interactie met de kinderen en een meet & greet met Sint en zijn Pietermannen, die natúúrlijk volop snoepgoed uitdelen.

Wij helpen u graag uw Sinterklaasmoment tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu met een groot of klein gezelschap wilt deelnemen aan deze middag of liever een Sinterklaasevent op maat organiseert, u bent van harte welkom.

Kerst met collega’s
Bij Markant Uden beleeft u een bijzondere kerstavond-uit. Praat gezellig bij terwijl u geniet van een héérlijk driegangendiner in Restaurant Cusco. Daarna is het tijd om te gaan shoppen op de gezellige kerstmarkt, waar uw medewerkers of relaties zelf, geheel naar eigen smaak, hun kerstpakket samenstellen bij de kraampjes van lokale ondernemers. Na afloop is er ruimte om samen te proosten tijdens een gezellige borrel in kerstsfeer.

Geeft u liever op een andere manier invulling aan de kerstviering van uw bedrijf? Geen probleem! Wij helpen u hier graag bij.

Een goed begin van het nieuwe jaar
Ook voor een frisse en inspirerende start van het nieuwe jaar bent u bij Markant Uden aan het juiste adres. Wens uw collega’s of uw relaties op een bijzondere manier een gelukkig nieuwjaar toe door hen te verrassen met een champagne-ontbijt of een feestelijke nieuwjaarsborrel.

Heeft u een ander leuk idee? Deel het met ons en wij regelen het voor u.

Uw contactpersoon voor de feestdagen is Conja Ham:
T: 0413 25 61 10
E: cham@markantuden.nl