Speel mee in de Efteling Musical De Gelaarsde Kat

Devon Jade
Geef je nu op

Wil jij altijd al eens meespelen in een échte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat in Markant Uden. 

We zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Er spelen straks 20 kinderen mee in de musical. 

Uit alle aanmeldingen worden straks 20 kinderen geselecteerd. Iedereen die geselecteerd wordt mag op 14 oktober in twee voorstellingen meespelen (om 13.30 en 16.00 uur). In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Meld je nu aan! Vul het volledige inschrijfformulier  in en stuur dit naar actie@markantuden.nl! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 14 september 2017 binnen zijn. Klik hier  voor het inschrijfformulier en klik hier  voor de actievoorwaarden. Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

De Musical
Deze musical neemt je mee naar de sprookjeswereld waarin een kat en een arme molenaarszoon bevriend raken. De kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat hij daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou de kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie. Miauw!