NIEUW IN UDEN: BELEEF ZUID-AMERIKA IN RESTAURANT CUSCO

Devon Jade

Uden – Woensdagavond is in het centrum van Uden Restaurant Cusco geopend. Na een openingswoord van Peter Timmers (operationeel manager) en Vincent van Oijen (Chef-kok) kwam het doek naar beneden en werd de nieuwe entree zichtbaar. Met een sabel knalde Sous-chef Marcelo de kurk van de champagne en kon het feest beginnen. De genodigde waren het er unaniem over eens. Hier op de markt 32 is iets moois gecreëerd.

Wie Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier genieten gasten volop van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. De bruisende stad Cusco was ooit de hoofdstad van het Incarijk. Die rijke geschiedenis is nog altijd voelbaar in de cultuur. Het team van Restaurant Cusco heeft zich laten inspireren door deze unieke historie en eeuwenoude culinaire traditie. Niet alleen voor de menukaart, je ziet het terug in het complete interieur. 

Chef-kok Vincent van Oijen en operationeel manager Peter Timmers zochten de afgelopen periode naar een horecaconcept dat uniek is voor deze regio, aansluit op de behoefte in de markt én past bij de ambities van het team. Het Zuid-Amerikaanse avontuur dat hieruit is ontstaan heeft nu dus vorm gekregen. “We zijn supertrots op het eindresultaat en staan vanaf vrijdag klaar voor iedereen die een heerlijke avond in Zuid-Amerikaanse stijl wil beleven”, aldus Peter. Reserveren is overigens aan te raden, vrijdag en zaterdag zijn we al helemaal volgeboekt.

Peter legt verder uit: “Tijd voor elkaar én heerlijk eten en drinken. Het zit diep verankerd in de Zuid-Amerikaanse traditie. Wil je Zuid-Amerika samen met vrienden of familie ontdekken, kies dan voor de culinaire Inca Trail. Onze chefs stellen per gang een complete ‘plato’ samen, met een verrassende combinatie van gerechten. De eerste proefavonden wijze uit dat dit de perfecte manier is om samen (shared dinner) de à-la-carte kaart te ontdekken.”

Restaurant Cusco is de komende periode geopend op dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur.

Voor meer informatie & reserveringen: www.restaurantcusco.nl