Gezocht: gepeperde horecatalenten

Devon Jade

Culinaire fijnproevers en fans van de Zuid-Amerikaanse keuken kunnen binnenkort voor een heerlijke avond uit terecht in Uden. Eind maart opent er in ons pand een spiksplinternieuw restaurant: Restaurant Cusco. Hier gaan gasten volop genieten van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft.  

Wie eind maart Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Het ruikt er geweldig lekker naar kruiden. In de open keuken zijn koks druk in de weer met verse ingrediënten. Op de grill ligt een prachtig stuk vlees gekruid met de lekkerste Zuid-Amerikaanse specerijen. In een ambiance van robuuste materialen: leer, steen, hout, metaal. Uitgevoerd in aardse kleuren. Chef-kok Vincent van Oijen en operationeel manager Peter Timmers zochten de afgelopen periode naar een horecaconcept dat uniek is voor deze regio, aansluit op de behoefte in de markt én past bij de ambities van het team. Zuid-Amerika it is! 

Restaurant Cusco is, als aanvulling op het team, op zoek naar horecatalenten die het Zuid-Amerikaanse avontuur aandurven én aankunnen. Peter: “We zoeken vakmensen die avond aan avond met ongeremd enthousiasme onze gasten meenemen in die eeuwenoude culinaire traditie. Echte horecatalenten die niets liever willen dan het de gasten naar hun zin maken en hun zintuigen op scherp stellen. Check de website voor de vacatures.”

Volg alle ontwikkelingen vanaf nu via www.theworldofcusco.nl