Feestelijke opening nieuwe theaterseizoen

Devon Jade

Na de zomer begint het gloednieuwe theaterseizoen. En dat vieren we met een supergezellige en gratis te bezoeken openingsmiddag en -avond op zondag 24 september. We geven een voorproefje gegeven van het seizoen 2017-2018, er is een speciale middag voor de allerkleinste Markant-fans én een gratis voorstelling voor toneelliefhebbers.

Van 13.00 tot 16.00 uur: familiepret

De openingsdag start met vertier voor het hele gezin. Om 13.00 én om 15.00 uur is er een geweldige familievoorstelling: de Zambini’s. Een hartverwarmende familievoorstelling boordevol humor, prachtige muziek, fantastische goocheltrucs en andere circuskunsten. Van 13.30 tot 16.00 uur is er van-al-les te beleven in de foyer. Met voldoende vertier en lekkers voor de jongste bezoekers.

16.00 uur: toneelmatinee Vive la France

Een cadeautje voor toneelliefhebbers: een gratis te bezoeken toneelmatinee. Het gezelschap van Braamtheater brengt inspirerende Franse schrijvers opnieuw tot leven. De acteurs spelen eenakters van de grootste Franse toneelschrijvers. Stuk voor stuk ijzersterk en maar zelden opgevoerd. De stukken vinden hun oorsprong in vorige eeuwen, maar doen nog altijd actueel aan door hun rijke gevoelsleven, de tijdloosheid en universaliteit van de mens.

Vanaf 20.15 uur: voorproefje seizoen 2017-2018

Uit het seizoen 2017-2018 hebben we een aantal pareltjes geselecteerd. Zij geven die avond een alvast een fantastisch voorproefje. Wie die pareltjes precies zijn kunnen we niet verklappen. Maar… we durven te beloven dat het een geweldig humoristische avond wordt waar de muziekliefhebber blij van wordt.