Even voorstellen: Denise Roomer

Devon Jade

Op 30 april vond het festival van het Nederlandse Lied plaats in Uden. In de festivalkrant van dit evenement stelden we Denise Roomer voor aan de lezers. Onderstaand leest u het artikel.

We stellen graag aan u voor: Denise Roomer. Misschien kent u haar al: Denise is verantwoordelijk voor de vele Udense events die in Markant Uden georganiseerd worden. Wat dacht u van de UDI kerstveiling, de eindvoorstelling van Kunst & Co en Uden Laat Van Zich Horen. Heeft u haar hier nog niet ontmoet? Dan heeft u haar vast weleens rond zien lopen bij handbalclub Helios 72; haar andere grote passie. Denise is een organisator in hart en nieren. Wat begon met de organisatie van 4 Uden Sportief groeide uit tot haar functie bij Markant Uden.  

Denise vertelt: “Het mooie aan het Festival van het Nederlandse lied is dat het in het hele centrum van Uden plaatsvindt. Ik ben blij dat wij als Markant onze bijdrage kunnen leveren door de deelnemers te voorzien van een lekkere kop koffie. Ook bieden we een slecht-weer-alternatief. Persoonlijk vind ik het prachtig om te zien dat iedereen vol passie zingt en dat het publiek hier zo van geniet.” Met net zoveel passie organiseert de bevlogen Denise de volksculturele, lokale events in Markant Uden.