uw EVENT

Bekijk hier de impressie van Markant Uden.

IETS TE VIEREN?
Blijvende herinneringen, onweerstaanbare momenten
Naast de theaterprogrammering en de vele concerten heeft Markant nog veel meer te bieden en daar vertellen wij u graag meer over! Met onze evenementenzaal en Restaurant Cusco gelegen naast het theater zijn de mogelijkheden voor uw feest, vergadering of event eindeloos. En ook in een van de foyers of zelfs op het podium bestaat de gelegenheid om geheel in stijl een feest te organiseren.

Van grote gezelschappen tot kleine bijeenkomsten, Markant heet u graag van harte welkom! Vanaf het prille begin dragen wij zorg voor een vakkundige begeleiding bij de organisatie van uw event, al dan niet in combinatie met het bijwonen van een voorstelling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Markant Uden te bieden heeft? Neem dan contact met Conja Ham (cham@markantuden.nl, tel. 0413 25 61 10).

GROEPSARRANGEMENT
Bent u op zoek naar een bijzonder avondje uit met een groep collega’s, relaties of familie? Bezoek een prachtige voorstelling binnen ons theater, of kies voor een spetterend concert of event. In alle gevallen presenteren wij u graag een arrangement wat borrelt en bruist. Met Restaurant Cusco gelegen naast ons theater, diverse zalen en uitgebreide horecafaciliteiten zijn de mogelijkheden eindeloos.

VERGADERARRANGEMENT
Als podium voor theater en evenementen bieden wij de juiste entourage en sfeer voor een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, seminar of symposium. Wij bieden alle audiovisuele middelen die nodig zijn om uw bijeenkomst te ondersteunen. Daarnaast hebben we een groot  netwerk als het om het boeken van sprekers of artiesten gaat. Iedere bijeenkomst, vergadering, of presentatie is uniek. Daarom bieden wij geen standaard pakketten, maar verzorgen wij  graag een voor u op maat gemaakt en samengesteld arrangement.

CONTACT
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wenst u vrijblijvend meer informatie over onze mogelijkheden ? Neem dan contact op met Conja Ham via cham@markantuden.nl of telefoonnummer  0413 25 61 10.