zo 07/09/2014

De Liedjesspeeltuin (2+)

Dirk Scheele

Tandenpoetsen, Lieveheersbeestje en De fruitshake: zelfs de allerkleinsten kennen de kinderliedjes van Dirk Scheele. Niet zo vreemd, want de vier cd’s van De Liedjesspeeltuin worden grijsgedraaid op kinderdagverblijven en basisscholen. Echte   kinderklassiekers dus! Dirk Scheele neemt de kids mee in een actief meedoe-liedjes-popconcert, verpakt in een verrassend mooi Liedjesspeeltuindecor.
> meer info

Oefenen voor een andere tijd: Kniesmeijer & Hutten

Wat heeft de toekomst voor ons in petto? Ieder jaar geeft een groep trendwatchers hierop een antwoord. Donderdagavond 11 september 2014 geeft toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer u een uitgebreide toelichting. Na de inleiding op de TrendRede 2015, vertaalt ondernemer Bob Hutten van Hutten Catering dit naar onze regio.


> meer info

vr 21/11/2014

De 'snow' editie van Let's Go Crazy

Crazy Piano's

De Let’s Go Crazy tour van Crazy Pianos zorgde vijf jaar lang voor volle zalen. In de Snow editie nemen deze zingende, swingende, uitdagende en humoristische muzikanten u mee op wintersport. Warm aankleden hoeft niet, want stilzitten is onmogelijk tijdens deze twee uur durende rollercoaster van muzieksoorten. Een spektakel met topmuziek en winterse gezelligheid, dus dat wordt volop swingen in de evenementenzaal! Let op, het concert is in de Evenementenzaal. Hier zijn uitsluitend staanplaatsen beschikbaar.
> meer info

Laatste nieuws

14-08-2014 Bijzonderdagdiner

> Lees meer

27-05-2014 Oproep zandkabouters

> Lees meer

06-05-2014 Klassiek in de Kruisherenkapel

> Lees meer