zo 07/09/2014

De Liedjesspeeltuin (2+)

Dirk Scheele

Tandenpoetsen, Lieveheersbeestje en De fruitshake: zelfs de allerkleinsten kennen de kinderliedjes van Dirk Scheele. Niet zo vreemd, want de vier cd’s van De Liedjesspeeltuin worden grijsgedraaid op kinderdagverblijven en basisscholen. Echte   kinderklassiekers dus! Dirk Scheele neemt de kids mee in een actief meedoe-liedjes-popconcert, verpakt in een verrassend mooi Liedjesspeeltuindecor.
> meer info

Oefenen voor een andere tijd: Kniesmeijer & Hutten

Wat heeft de toekomst voor ons in petto? Ieder jaar geeft een groep trendwatchers hierop een antwoord. Donderdagavond 11 september 2014 geeft toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer u een uitgebreide toelichting. Na de inleiding op de TrendRede 2015, vertaalt ondernemer Bob Hutten van Hutten Catering dit naar onze regio.


> meer info

wo 15/10/2014

Dolle Diva

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Operadiva Francis van Broekhuizen combineert de mooie en meeslepende operazang met haar doldwaze geestigheid. Het resultaat: een avond vol prachtige klassiekers als O mio babbino caro, Vissi d’arte en het beroemde Vilja-lied, omlijst met vermakelijke verhalen vol grappen en grollen. Begeleid door de virtuoze pianist Gregor Bak weet Francis u tot de laatste minuut te boeien.
> meer info

Laatste nieuws

14-08-2014 Bijzonderdagdiner

> Lees meer

27-05-2014 Oproep zandkabouters

> Lees meer

06-05-2014 Klassiek in de Kruisherenkapel

> Lees meer