Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Kamps & Kamps 2'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden

Kamps & Kamps

Kamps & Kamps 2

Met: Tim Kamps en Wart Kamps

Afgelopen twee seizoenen stonden de tweelingbroers Tim en Wart Kamps voor het eerst met z’n tweeën, oftewel zonder Rooyackers, op het toneel. Het resultaat was er.

Kamps & Kamps 1 werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en de Volkskrant schreef: ‘Veel meer dan in hun vorige programma’s maken Kamps & Kamps gebruik van de techniek, zoals ook de Australische Umbilical Brothers dat doen. Andere lijntjes die zich opdringen lopen naar Monthy Python (…) en Jiskefet. Je kunt met minder worden vergeleken.’ Aaf Brandt Corstius tipte ze in het televisieprogramma Opium weet wat er speelt met de volgende woorden: 'Ze zijn ongelooflijk origineel. Ik verbaasde me over alle bizarre props die ze gebruiken, dus dat is nog een soort extraatje. Ze zijn heel erg anders dan alle andere cabaret-duo's die ik ken en ik heb ontzettend gelachen.'

Daarom dit seizoen een nieuwe voorstelling van het tweetal; fris, vernieuwend, hilarisch, absurd en vooruitstrevend.

Voorproefje? Bekijk het promotiefilmpjes.

De omgekeerde talkshow
In samenwerking met Humor TV maken Kamps & Kamps een serie van 12 talkshows. Het principe: de presentator wisselt, de gasten, namelijk Tim en Wart Kamps, blijven hetzelfde. De presentatoren zijn bijvoorbeeld Kim van Kooten, Klaas van der Eerden, Jack Wouterse en Paulien Cornelisse. Elke week komt er een nieuw filmpje online te staan. Hierbij de links naar de shows:
De Omgekeerde Talkshow - 1 met Klaas van der Eerden
De Omgekeerde Talkshow - 2 met Kim van Kooten

Informatie

Genre: Cabaret

Datum: donderdag 24/05/2012

Locatie: Theaterzaal

Normaal tarief
Prijs 1e rang: 15,25 euro

Aanvang: 20.15 uur
Einde: 21.35 uur

> Zet op mijn verlanglijstje
> Nodig een vriend uit
> Zet in mijn agenda