Concerten

The Alan Parsons Live Project

The Alan Parsons Project

In samenwerking met De Pul presenteren wij u: The Alan Parsons Live Project

Al in 1969 zette de bebaarde Brit zijn eerste schreden in de muziekbusiness dankzij zijn bijdrages aan het baanbrekende Beatles-album Abbey Road. Ook zijn werk als secure engineer aan de Pink Floyd-platen Atom Heart Mother en Dark Side of the Moon zijn de boeken in gegaan als uiterst vernieuwend en experimenteel. Daarnaast staan grote namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies op de producers-palmares van Parsons. Tijdens de jaren zeventig koppelde ook zijn eigen Alan Parsons Project progressieve rock aan - in die tijd - superieure studiokunstjes. Parsons haalde er verschillende gouden platen mee en wist een zeer trouwe fanbasis op te bouwen. Deze man kent werkelijk alle kneepjes van het vak om een plaat optimaal te laten klinken! Van meezingers, tot muzikale hoogstandjes en bezwerende geluiden: Alan Parsons Live Project heeft het allemaal!

The Alan Parsons Live Project
Heden ten dage gaat het om The Alan Parsons Live Project. Met dit concept bracht Parsons de belangrijkste platen van zijn carrière uit met als eerste Tales of Mystery and Imagination. Elk album dat hierna volgde was een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Naast experimenteel werk is multi-instrumentalist Alan Parsons ook verantwoordelijk voor een paar megahits, denk aan Don’t Answer Me of Old & Wise?, Eye In The Sky en I Robot. Het Wereld Natuurfonds gebruikte zijn muziek zelfs in hun reclamespotje.

Entreeprijs
€ 59,50 (excl. garderobe en € 1,50 ticketkosten per ticket).

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 59.50 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Concert
Titel The Alan Parsons Live Project
Uitvoerder The Alan Parsons Project
Datum Dinsdag 19-03-2019
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:30 uur