Concerten & events

In Concert

John Mayall

Dit concert is verplaatst naar De Pul, Kapelstraat 13 in Uden.

De verkoop van tickets voor dit concert verloopt niet via de website van Markant, maar via Ticketmaster, www.ticketmaster.nl/event/169533 tel. 0900-300 1250 (60 cpm).

De legendarische bluesmuzikant John Mayall zette de bluesmuziek in de jaren 60 op de kaart. In 2013 tekende John een contract bij Eric Corne's label (Forty Below Records) en kreeg zijn carrière, ook op artistiek vlak, opnieuw een enorme lift.

John Mayall vierde in 2013 zijn 80e verjaardag. Het leeuwendeel van die tachtig jaren heeft Mayall een geheel eigen smoel gegeven aan de blues(rock), vooral natuurlijk met zijn legendarische "blues/rock/pop-laboratorium" The Bluesbreakers, waar hij latere grote namen de eerste kneepjes van het vak bijbracht: Eric Clapton, Peter Green en Mick Taylor - om er maar een paar met hoofdletters te noemen. Intussen scoorde John Mayall & The Bluesbreakers zelf ook nog de nodige mooie wereldhits, zoals Looking Back, Congo Square en natuurlijk het onverwoestbare Room To Move. 

Na de oversteek richting Verenigde Staten bleef de grootmeester zijn wijze lessen geven. En ook in de huidige opstelling, met Rocky Athas (guitar), Greg Rzab (bass) en Jay Davenport (drums) bewijst John Mayall dat de beste bluesvertolkingen niet bepaald worden door leeftijd of kleur, maar alleen door een hart dat op de goede plek zwoegt. 

Tickets
De verkoop van tickets voor dit concert verloopt via Ticketmaster, www.ticketmaster.nl/event/169533
tel. 0900-300 1250 (60 cpm).

Entreeprijzen
Voorverkoop € 30,00
Dagkassa € 34,00.

Let op: bij dit event zijn enkel staanplaatsen beschikbaar.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel In Concert
Uitvoerder John Mayall
Datum Zaterdag 01-04-2017
Locatie de Pul
Aanvang 21:00 uur