Concerten & events

Forever Amy (UK)

Originele bandleden, alle grote en originele hits

Forever Amy is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show die door de extravagante artieste zo natuurgetrouw wordt vertolkt, dat u gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend houden.

Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt. Stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was de grote inspiratie voor haar muzikale carrière. Dat blijkt ook uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor de muzikale reis door het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse haar bij haar fans zo geliefd maakte, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren.

Amy Winehouse was een fenomeen in haar genre. Een film over haar leven won in februari nog een Oscar voor beste documentaire. De show Forever Amy doet recht aan de grote invloed die Amy op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Entreeprijs 
€ 27,50 (exclusief garderobe en consumpties)
Let op: bij dit evenement zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Muziek
Titel Forever Amy (UK)
Uitvoerder Originele bandleden, alle grote en originele hits
Datum Vrijdag 27-10-2017
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:30 uur